Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Υλικό Πλαισίου

περισσότερα... λιγότερα

Σχήμα Σκελετού

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 338

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

από 4
137 styles.
από 4

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

Θέλεις να τρέχεις κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς να σε ενοχλεί ο ήλιος, κάνοντας αντανάκλαση στα μάτια σου; Τότε η καλύτερη επιλογή είναι τα αθλητικά γυαλιά ηλίου.Βρες μοναδικά σχέδια από αθλητικά γυαλιά ηλίου σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, που είναι κατάλληλα για κάθε αθλητική σου δραστηριότητα στην ύπερθρο. Είτε κάνεις ποδήλατο, είτε τρέχεις, είτε παίζεις βόλει ή κάνεις οποιαδήποτε δραστηριότητα κάτω από την ήλιο, μείνε προστατευμένος/η με τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου αθλητικά. Ανακάλυψε το ιδανικό σχέδιο για εσένα, μόνο στο SneakersbeShops, το No1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, μέσα από επώνυμα brands και δώσε extra πόντους στα Sporty Outfits σου!

Θα βρω γυαλιά για τρέξιμο στο SneakersbeShops;

Στο SneakersbeShops, θα βρεις μια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου που είναι κατάλληλα για τρέξιμο. Αυτά τα γυαλιά συνήθως έχουν ελαφρύ και ανθεκτικό σχεδιασμό που προσφέρει άνεση και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Επιπλέον, πολλά από αυτά τα γυαλιά διαθέτουν φακούς που προστατεύουν από την UV ακτινοβολία και προσφέρουν καλή ορατότητα και προστασία από την αντανάκλαση του φωτός κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Ανακάλυψε γυαλιά ηλίου τρεξίματος σε διάφορα styles, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Τι ξεχωριστό έχουν τα γυαλιά τρεξίματος;

Τα γυαλιά τρεξίματος έχουν ορισμένα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για αυτή το running σου. Αρχικά διαθέτουν πιο ελαφριά κατασκευή σε σχέση με τα κλασσικά γυαλιά, με υλικά ανθεκτικά όπως πολυανθρακικό, πλαστικό κ.α. Έπειτα διαθέτουν κορυφαία αντηλιακή προστασία, χάρη στους φακούς UVA και UVB, που προστατεύουν τα μάτια από επιβλαβείς επιδράσεις του ηλίου. Τα περισσότερα διαθέτουν αντιθαμβωτικη επίστρωση, επιτρέποντας την καλύτερη ορατότητα σε συνθήκες υγρασίας. Τέλος σε σχέση με τα κλασσικά γυλιά, τα αθλητικά γυαλιά ηλίου για τρέξιμο είναι πιο άνετα στην εφαρμογή τους, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και άνεση.

Τι τεχνολογίες διαθέτουν τα αθλητικά γυαλιά για τρέξιμο;

Τα αθλητικά γυαλιά για τρέξιμο διαθέτουν διάφορες τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοση, την άνεση και την προστασία του αθλητή. Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
• Αντιθαμβωτική επίστρωση, που προσφέρει καλύτερη ορατότητα σε συνθήκες υψηλής υγρασίας ή όταν ο αθλητής ιδρώνει
• Πολωτικούς φακούς, που βελτιώνουν την αντίθεση και την ορατότητα, ενισχύοντας τα χρώματα και ελαχιστοποιώντας την κόπωση των ματιών
• Προστασία UV που παρέχει πλήρη προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB του ήλιου
• Ελαφρύ υλικό κατασκευής που κατασκευάζεται από ελαφριά υλικά όπως πολυανθρακικό πλαστικό ή ακρυλικό, για άνετη φορά και μεγάλη αντοχή
• Αντιολισθητικά μέρη που τοποθετούνται στο μέρος της μύτης ή των ακροφυσίων για να διατηρούν τα γυαλιά σταθερά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας
• Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σκληρές συνθήκες, όπως ιδρώτας ή βροχή, και να παραμένουν καθαροί και διαυγείς
Αυτές οι τεχνολογίες σε βοηθάνε να είσαι ασταμάτος/η σε κάθε running session σου. Επίλεξε τα ιδανικά γυαλιά για τρέξιμο, μέσα από το SneakersbeShops, σήμερα κιόλας!

Τι στυλ σε γυναικεία γυαλιά για τρέξιμο θα βρω στο Sneakersbe Sport;

Στο Sneakersbe Sport θα βρεις μια ποικιλία στυλ σε γυναικεία γυαλιά για τρέξιμο που προσφέρουν άνεση, προστασία και στυλ. Θα βρεις γυναικεία sporty γυαλιά ηλίου με ελαφρύ πλαίσιο και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως αντιθαμβωτικοί και πολωμένοι φακοί για καλύτερη ορατότητα. Γυαλιά ηλίου για τρέξιμο με μοντέρνο σχέδιο και στυλάτο σχεδιασμό που ενσωματώνουν τεχνολογίες για αντιολισθητικότητα, άνεση και κομψό στυλ. Επίσης θα βρεις running γυαλιά ηλίου για γυναίκες με εργονομική εφαρμογή που προσαρμόζονται άνετα στο πρόσωπο, προσφέροντας σταθερότητα. Βρες μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε γυναικεία γυαλιά ηλίου για τρέξιμο, μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας και δώσε extra bonus στο style στο Sporty Outfit σου.

Τι brands σε αθλητικά γυαλιά ηλίου ανδρικά διαθέτει το SneakersbeShops;

Στο SneakersbeShops, θα βρεις αθλητικά γυαλιά ηλίου ανδρικά σε πολλά σχέδια και χρώματα. Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα ανδρικά αθλητικά γυαλιά ηλίου μέσα από επώνυμα Brands o όπως Nike, Julbo, Oakley, UVEX & Red Bull και κάνε level up στο athleisure style σου.

Θα βρω αθλητικά γυαλιά ηλίου σε παιδικά μεγέθη;

Στη συλλογή μας θα βρεις αθλητικά γυαλιά ηλίου σε παιδικά μεγέθη. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν ειδικά σχεδιασμένα αθλητικά γυαλιά για παιδιά, τα οποία παρέχουν προστασία από τον ήλιο και άνεση κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων τους. Αυτά τα παιδικά αθλητικά γυαλιά ηλίου συνήθως έχουν ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή, ειδικούς φακούς για προστασία από τη UV ακτινοβολία και εργονομικό σχεδιασμό που προσαρμόζεται άνετα στο πρόσωπο του παιδιού. Βρες τα ιδανικά αθλητικά γυαλιά ηλίου παιδικά σε μια ευρεία γκάμα επιλογών και μεγέθη που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μικρών αθλητών.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.