Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 60

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas haven cena blue theme music | Teva Hurricane

19 styles.

Teva Hurricane XLT2

Ψάχνεις για σανδάλια που να συνδυάζουν άνεση και στυλ; Βρες ανδρικά, γυναικεία & παιδικά Teva Hurricane XLT2 και ανανέωσε τη συλλογή σου! Τα σανδάλια Teva Hurricane XLT2 προσφέρουν όχι μόνο μοναδική άνεση και σταθερότητα, αλλά και αντοχή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπέτειες. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και βρες ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει. Επίλεξε να εξερευνήσεις τον κόσμο με τα Teva Hurricane XLT2, που θα βρεις στο SneakersbeShops, το No1 online store, σε Μοναδικές Προσφορές με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής

Θα βρω Teva Hurricane στο SneakersbeShops;

Ασφαλώς! Στο SneakersbeShops, θα βρεις Teva Hurricane σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, τα οποία είναι ιδανικά για τις καθημερινές και outdoor δραστηριότητές σου. Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία σε Teva Hurricane σανδάλια σε χρώματα και σχέδια της συλλογής μας και βρες το ιδανικό ζευγάρι που θα γίνει σύμμαχός σου στις περιπέτειές σου.

Τι διαφορετικό έχουν τα Teva Hurricane XLT2;

Τα Teva Hurricane XLT2 ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους περιπέτεια. Αρχικά, διαθέτουν βελτιωμένη σόλα με εξαιρετική πρόσφυση, προσφέροντας σταθερότητα ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη. Επίσης, το σύστημα των ρυθμιζόμενων λουριών τους εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και άνεση, προσαρμόζοντάς τα εύκολα στο πόδι σου. Η μαλακή επένδυση στη φτέρνα προσφέρει επιπλέον άνεση και αποτρέπει τους ερεθισμούς. Επιπλέον, είναι ελαφριά και ανθεκτικά, καθιστώντας τα ιδανικά για πολύωρη χρήση. Τέλος, το μοντέρνο τους design τα κάνει να ξεχωρίζουν και να συνδυάζονται εύκολα με διάφορα στυλ ντυσίματος.

Θα βρω Teva Hurricane Γυναικεία στο SneakersbeShops;

Ασφαλώς! Στο SneakersbeShops, θα βρεις μια εξαιρετική ποικιλία από γυναικεία Teva Hurricane. Τα γυναικεία Teva Hurricane είναι ιδανικά για το καθημερινό σου στυλ, μέχρι και το urban σου. Ανακάλυψε τα μοντέρνα σχέδια και χρώματα στα σανδάλια Teva Hurricane και κάνε τις περιπέτειες σου ξεχωριστές, με μέγιστη άνεση και στυλ.

Τι χρώματα σε Teva Hurricane Ανδρικά θα βρω;

Στο SneakersbeShops, θα βρεις Teva Hurricane ανδρικά σε μια χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε price σου. Ανακάλυψε Teva Hurricane ανδρικά σε χρώματα όπως μαύρο, χακι και πολύχρωμο και κάνε την ανατροπή στο στυλ σου.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.
×
Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

cheap womens nike shoes online sandals clearance Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Αν θέλεις η παραγγελία σου να παραδοθεί στην Κύπρο, αγόρασε μέσω του Cosmossport.cy

Συνέχισε στο Cosmossport.cy!