Φιλτράρισμα με βάση

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

27 110

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

adidas ring sport bra teal sneakers shoes size women | adidas ring Stan Smith Παπούτσια

35 styles.

adidas ring Stan Smith Παπούτσια

Βρες τα κλασικά sneakers Stan Smith σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σχέδια στο SneakersbeShops. Η adidas ring για πάνω από 60 χρόνια μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες, σε μινιμαλ γραμμές και με γνώμονα κυρίως την άνεση & το στυλ! Ένα παπούτσι, χιλιάδες ιστορίες. Το κλασικό δεν παλιώνει ποτέ. Απλά ανανεώνεται και γίνεται καλύτερο. Ανακάλυψε την εικονική συλλογή των δερμάτινων Παπουτσιών adidas ring Stan Smith, διαθέτει μοντέλα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, σε ποικιλία χρωμάτων & prints. Σε περιμένουν Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, μόνο στο No 1 online store cosmossport.gr ή στα καταστήματα Sneakersbe Sport!

Ιστορία των Stan Smith

Τα Stan Smith δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μία συλλογή παπουτσιών που άντεξε στον χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε τα λευκά δερμάτινα παπούτσια με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα στη φτέρνα. Σήμερα πλέον βγαίνουν σε πολλές παραλλαγές με διαφορετικά χρώματα και prints στη φτέρνα. Το όνομα των παπουτσιών, προέρχεται από τον Αμερικανό πρωταθλητή του τένις Stan Smith, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1946 και διέπρεψε στο τένις κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με πάνω από 50 τίτλους. Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Wimbledon το 1972, εναντίον του Ilie Nastase, που χαρακτηρίστηκε ως ο σπουδαιότερος τελικός Grand Slam, η adidas ring τον επιλέγει για το νέο πρόσωπο, που θα διαφημίσει τα παπούτσια του τένις “Haillets”, όπως ονομάζονταν τότε, προς τιμήν του πρωταθλητή Robert Haillet. Τότε, τα παπούτσια μετονομάστηκαν στα γνωστά σε όλους μας “adidas ring Stan Smith”. Μετά το 1973, ο Σταν Σμιθ είχε σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια. Στο τέλος της καριέρας του μετρούσε πάνω από 100 τίτλους σε διοργανώσεις.
Μια άκρως επιτυχημένη πορεία, τόσο για τα παπούτσια Stan Smith, όσο και για τον ομώνυμο τενίστα, η οποία έχει γραφτεί στην ιστορία και φαίνεται πως θα συνεχίσει να αντέχει στον χρόνο.

adidas ring Originals: Stan Smith - Τώρα πιο Βιώσιμα

Από το 1973, λίγο πολύ έχουν μείνει ίδια. Αλλά τώρα, τα αθλητικά παπούτσια Stan Smith πρέπει να αλλάξουν. Όχι στο πώς φαίνονται ή στο πώς είναι κατασκευασμένα. Ήρθε η ώρα το κλασικό παπούτσι adidas ring Originals να γίνει πιο βιώσιμο. Έγινε πραγματικά διαχρονικό. Χωρίς να θυσιαστεί η διαβόητη σχεδίαση, τα sneakers Stan Smith με ανακυκλωμένο το άνω μέρος PRIMEGREEN ήρθαν για να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους. Ένα νέο πρότυπο στη βιωσιμότητα, δημιουργημένο σε μια κλασική σιλουέτα. Επειδή το στυλ και η βιωσιμότητα δεν πρέπει απλώς να πάνε χέρι-χέρι, ανήκουν στα πόδια σας.

Το Design των Stan Smith

Η υπογραφή των Stan Smith διαθέτει ένα κλασσικό λευκό χρώμα που διακρίνεται από ένα έντονο πράσινο χρώμα στη φτέρνα και ένα γραμμικό σχέδιο του προσώπου του Smith στη γλώσσα. Τα πάνινα παπούτσια Stan Smith διαθέτουν τρεις σειρές από ελάχιστες διατρήσεις που αντιπροσωπεύουν την κληρονομιά των 3-Stripes. Τώρα τα adidas ring Stan Smith θα τα βρεις σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο με ροζ, με μπλε, κόκκινο και άλλα πολλά. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις παιδικά adidas ring Stan Smith με (velcro) σκριτς σκρατς κλείσιμο και μαλακή σόλα για άνεση σε κάθε τους βήμα. Θα βρεις ακόμα και βρεφικά Stan Smith παπούτσια αγκαλιάς για να είναι το μικρό σου in style και άνετο. Τα ανδρικά και τα γυναικεία παπούτσια Stan Smith δένουν με κορδόνια για σταθερότητα στο βήμα σου. Τα adidas ring Originals Stan Smith συνήθως διαθέτουν διατρήσεις στα πλαϊνά, όμως θα βρεις και μοντέλα με ανάγλυφο Trefoil στα πλαϊνά για περισσότερη έμφαση στο στυλ. Ένα ζευγάρι adidas ring Stan Smith θα ολοκληρώσει το στυλ σου και είναι παπούτσια must have για κάθε στυλ.

Πως να Συνδυάσω τα Stan Smith μου;

Με τα adidas ring Originals Stan Smith μπορείς να κάνεις φανταστικούς συνδυασμούς στο outfit σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα, κολάν ή βερμούδα για ένα sporty style. Για το urban look σου μπορείς να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου παντελόνι, messi ακόμα και κοστούμι ή φόρεμα- φούστα (για τις γυναίκες). Στην καθημερινότητά σου μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με ένα μοντέρνο σετ φόρμας. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να τα φοράνε καθημερινά στις δραστηριότητές τους με μια άνετη φόρμα, κολάν ή σετ φόρμας. Μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο παιδικό πάρτι με τα αγαπημένα τους ρούχα που φοράνε σε καλές περιστάσεις. Όποιο στυλ και αν έχεις ένα adidas ring Stan Smith θα έρθει να το απογειώσει.

Χαρακτηριστικά που τα Κάνουν να Ξεχωρίζουν

Πέρα απ' το ότι διαθέτουν ένα design κομψό είναι κατασκευασμένα για να σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι. Αρχικά διαθέτουν low cut σχεδιασμό με ανθεκτική σόλα από καουτσούκ για στήριξη. Πολλά ζευγάρια είναι κατασκευασμένα με δερμάτινο άνω μέρος, αλλά θα βρεις και Stan Smith κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα και από οικολογικά- βιώσιμα υλικά όπως vegan, Primegreen και άλλα. Δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή ή με velcro κλείσιμο (για τους μικρούς μας φίλους) για εύκολη εφαρμογή. Η τεχνολογία OrthoLite® που θα βρεις σου παρέχει αντικραδασμική προστασία και μαλακό πάτημα, έτσι ώστε να νιώθεις τα πόδια σου τόσο ανάλαφρα, σαν να μην φοράς παπούτσια. Τέλος είναι ιδανικά για τα παιδιά αφού διαθέτουν εσωτερικός πάτο Adifit για σωστή επιλογή μεγέθους. Τα παπούτσια Stan Smith είναι κατάλληλα για την καθημερινότητα και τις lifestyle εμφανίσεις. Στο SneakersbeShops μπορείς να κάνεις την ιδανική επιλογή.

Η Εφαρμογή των Stan Smith & η Κατάλληλη Επιλογή Μεγέθους

Η εφαρμογή των Stan Smith παπουτσιών είναι κανονική προς φαρδιά για άνετη αίσθηση. Είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην σφίγγουν το πόδι σου κυρίως όταν αυτό πρήζεται από την έντονη καθημερινότητα. Για να επιλέξεις όμως το κατάλληλο μέγεθος μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Stan Smith παπούτσι. Αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται στο πόδι σου, μπορείς να επιλέξεις νούμερο βλέποντας την αντιστοιχία. Σε περίπτωση που δεν σε εξυπηρετεί το νούμερο έχεις την δυνατότητα της εντελώς δωρεάν επιστροφής. Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις το μέγεθος σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, καλό θα ήταν η δοκιμή να γίνει με το ζευγάρι κάλτσες που φοράς συνήθως.

Διάλεξε adidas ring Stan Smith Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε Stan Smith παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι αλλά και βρεφικά μεγέθη, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, πράσινο, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, SneakersbeShops, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas ring (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas ring είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas ring συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.